top of page

BAR / RESTAURANT

L'espai de sempre amb un petit toc de color que li dóna un altre aire al bar, amb un futbolí i la llar de foc, podràs gaudir de les vistes del nostre entorn, uns bons vermuts, esmorzars, partidetes a cartes o, simplement, estar-hi tranquil prenent alguna cosa.

En el restaurant t'hi trobaràs còmode i a gust, degustant uns plats per llepar-se'n els dits, amb vistes al medi que ens envolta.

No et perdis el punt fort d'aquesta Fonda, la nostra cuina!

HABITACIONS

Podem classificar les 10 habitacions de la Fonda Domingo amb 3 tipus:

Dobles senzilles (amb bany compartit, sovint amb una altre habitació), les que ja tenen el servei dins del mateix espai i, finalment, si sou un grup reduït o una família nombrosa teniu l'opció d'agafar l'habitació "familiar", amb una capacitat de fins a 6 persones.

Dormiu on dormiu tindreu un bon esmorzar per començar el dia!

 

Coneixeu les habitacions una a una.

 

Els preus varien i els podeu comparar a "tarifes".

PLANTA BAIXA ADAPTADA

Pretenem que la Fonda Domingo sigui oberta a tothom, per això hem volgut fer un gran pas a l'entrada i eixamplar totes lesportes de la planta baixa. Les persones que es mouen amb cadira de rodes o bé els cotxets podran lliscar per una rampa tant a la porta d'entrada  com a la del jardí del darrere, tenint accés a tot el pis de peu de carrer. (Bar-restaurant i terrassa). No hi ha ascensor per pujar a les plantes superiors, segona i tercera, d'accès a les habitacions de la Fonda. 

RECEPCIÓ

Tal i com entris dins la Fonda podràs gaudir d'un espai que hem restaurat   com a recepció, on hi podràs trobar informació sobre les activitats i serveis de la zona. A més, amb una petita saleta d'espera al costat de la cuina en què es va començar a coure els primers plats d'aquesta històrica Fonda.

SALA CULTURAL

Un nou espai pensat per als més petits de la família i per a tothom que

pretengui passar una bona estona llegint un llibre, mirant pel·lícules, inves-  tigant  pels mapes, jugant a jocs de taula... Aprofita la diversitat que hi pots trobar a la biblioteca específica de cuina.

 

No t’ho perdis! És tota una novetat.

EXTERIORS

Al pati de darrere hi ha espai per córrer i jugar tan com vulguis. La terrassa, seguida del bar, podràs gaudir d'unes taules a l'aire lliure; mentre que els infants podran campar pel pati. Tot l'exterior té el seu encant, el medi en que ens trobem és privilegiat per poder contemplar la natura des de qualsevol finestra de la Fonda. Disposem també de la terrassa del davant, tocant al carrer d'entrada.

ESTACIÓ METEOROLÒGICA

Al pati de darrere també podem gaudir de l'observació meteorològica, la seva recollida de dades, etc. gràcies a una estació autònoma energèticament parlant. Respectar la natura i contemplar la seva meravellositat és tot un regal.

GUARDA-

Si és hivern i no saps on deixar els esquís, fent una ruta amb bici pels Pirineus a ple estiu o el cotxet del nen/a petit durant tot

l'any, aquí t'oferim un espai on pots guardar cada una de les esmentades.

WIFI

A tot el recinte de la Fonda podràs utilitzar el nostre Wifi gratuïtament, exceptuant dins del restaurant (sí en el bar i habitacions).

Please reload

Les instal·lacions

bottom of page