top of page

Les habitacions

Cadí

Juntament amb l'habitació Moixeró, formen el que anomenem "habitació familiar". Les dues habitacions, unides amb una porta, comparteixen un bany exclusiu. 

 

Cadi consta d'un llit doble i un d’individual, amb finestra al pati del davant, amplis armaris i televisió; és possible (segons disponibilitat) afegir-hi un llit supletori (10€), creant una habitació fins a 6 persones. És ideal per a famílies nombroses, grups d’amics, etc. 

 

-2a planta-

Moixeró

Juntament amb l'habitació Cadí, formen el que anomenem "habitació familiar". Les dues habitacions, unides amb una porta, comparteixen un bany exclusiu. 

 

Moixeró consta d'un llit doble, juntament amb la finestra amb vistes al jardí de darrere. En l’espai de la Cadí és possible Cadí és possible (segons disponibilitat) afegir-hi un llit supletori (10€), creant una habitació fins a 6 persones. És ideal per a famílies nombroses, grups d’amics, etc.  

 

- 2a planta -

Camí Vell d'Aransa

A l'habitació Camí vell d'Aransa hi entra molta llum natural, espaiosa i amb bany privat dins l’habitació. És per a dues persones, amb possibilitat (segons disponibilitat) d’afegir-hi un llit supletori (10€). Aquesta habitació compta amb televisió, i les seves vistes són plenes de verd de muntanya i blau del cel. També està pensada per poder-hi posar una petita taula d’estudi, si haguessis de venir a passar-hi uns dies per fer feina és idònia per a tu!

 

-2a planta-

La Muga

Habitació triple amb bany privat. A part d’oferir televisió, l’espai es compon per a un llit doble i un altre d’individual, al costat de l’habitació del “Camí vell d’Aransa” i amb unes bones vistes. És ideal per a una família de tres persones.

 

- 2a planta -

Comabona

Habitació amb balcó també amb bany privat i televisió. És espaiosa, on hi entra molta llum natural, gràcies als porticons que surten a l’exterior des del bany i des de l’habitació en sí. Al llevar-te podràs veure les vaques passar pel carrer, des del balcó de l’habitació, on dóna al pati del davant i la Serralada del Cadí al fons del nostre paisatge. És ideal per a 2 persones.      

 

- 2a planta -

Perafita

Habitació per a 2 persones i amb bany compartit, el bany es troba al passadís, a prop de l’habitació, i es comparteix amb els allotjats d’una habitació més, la “Monturull”. Té el seu toc de color personal i, a part d’haver-hi el llit doble, compte amb una gran finestra i una pica.  

 

- 2a planta -

Monturull

Habitació per a 2 persones i amb el bany compartit, el bany es troba al passadís, a prop de l’habitació, i es comparteix amb els allotjats d’una habitació més, la  “Perafita”. Les seves dues finestres ajuden a entrar una gran llum natural, amb un quadre ben pintoresc, comptant també amb una pica.  

 

- 2a planta -

Tossa Plana

Habitació doble amb bany privat, un espaiós bany i una habitació ben acollidora. La seva característica és el sostre, fet amb bigues de fusta i una finestra de porticons que tenen les vistes cap al cim de la Tossa Plana, per tant, és evident que aquesta habitació té un encant especial.

 

- 3a planta -

Estanys de la Pera

Habitació per a 2 persones i amb el bany compartit, el bany es troba al passadís, i es comparteix amb els allotjats de dos habitacions més, el “Pic del migdia” i el “Niu de l’Àguila”. Amb unes vistes esplèndides al cim més alt del nostre entorn, la Tossa Plana, des d’una finestra amb porticons, també destacar el seu sostre de bigues de fusta.  

 

- 3a planta-

Pic del Migdia

Habitació per a 2 persones i amb el bany compartit, el bany es troba al passadís, i es comparteix amb els allotjats de dos habitacions més, els “Estanys de la pera” i el “Niu de l’Àguila”. Amb vistes al pati del davant i al carrer tan pintoresc del poble de Lles, al fons, la Serralada del Cadí. Amb el sostre de bigues, és una habitació petitona però ideal per passar un cap de setmana romàntic amb la parella.  

 

- 3a planta -

Niu de l'Àliga

Habitació per a 2 persones i amb el bany compartit, el bany es troba al passadís, i es comparteix amb els allotjats de dos habitacions més, el “Pic del migdia” i els “Estanys de la pera”. Amb el sostre de bigues de fusta i una petita finestra deixa entrar una llum natural que va directe al pati del davant de la Fonda i al carrer tranquil per on hi passen les vaques del poble, al fons la Serralada del Cadí.

 

- 3a planta -

Please reload

La Fonda Domingo ha volgut acomodar un nou espai, jugant amb la seva diversitat i donant-li un paper important al nostre entorn.

Les habitacions han estat pintades de nou, amb el seu toc de color, amb cortines on hi entra una bona llum natural i un nòrdic

per abrigar-te a la nit.

 

Totes les habitacions compten amb un quadre decoratiu únic, dissenyats expressament per aquell espai concret,  un armari (excepte la “Cadí” que n’hi ha tres), jocs de tovalloles, els llençols amb el nòrdic (tan a l’estiu com a l’hivern, sempre us deixem una manta a l’armari per si us cal abrigar-vos més). Les habitacions que no tenen bany privat tenen totes pica de mans.

 

Totes les habitacions ofereixen el servei de “wifi” obert, per tal de que podeu gaudir de l’ús d’internet quan vosaltres ho desitgeu. 

 

Per tal d’una bona convivència dins de la Fonda i entenent que els animals de companyia poden ser “un més de la família”, se’ls permet un espai adaptat als gossos per tal de passar la nit sota cobert. És una zona tancada i amb accés directe al pati exterior de darrere, on l’amo pot entrar-hi i sortir-hi quan desitgi, d’aquesta manera podent responsabilitzar-se del seu animal. Per tal de formalitzar aquesta idea s’haurà de firmar la “responsabilitat canina”. Els gossos també podran tenir pas per la planta baixa, així anant al pati de darrere on hi ha espai per córrer, exceptuant el restaurant; també aclarir que a dins les habitacions no s’hi permet l’entrada dels animals.

 

Tal com podeu veure a “tarifes”, hi ha dos preus diferents per a persona: 25€/bany compartit o 30€/bany privat, ja sigui en una habitació doble, triple o quíntuple. L’habitació adaptada als allotjats que venen de forma individual són les del bany compartit, és a dir, pagarien 25€ per una habitació doble amb bany compartit. Els preus sempre són amb l’IVA i l’esmorzar inclòs, un esmorzar de primera per començar el dia: torrades amb el foc de brasa, safata d’embotits variats, mantega d’aquí i melmelada feta a casa, suc de taronja natural exprimit al moment i cafè/infusió o té. El servei d’esmorzars s’inicia a les 8’30h., ara bé, atenent a les necessitats de cada un, podeu consultar les vostres peticions amb el personal de la Fonda; en cas de no poder satisfer aquestes, sempre estarà a la vostre disposició el pack-picnic per esmorzar (entrepà, peça de fruita, suc i aigua).

 

La Fonda compte amb un total de 10 habitacions, on cada una té el seu encant particular; per començar, les hem anomenat cap a la direcció que tenen les vistes. Us en farem cinc cèntims:

bottom of page